Sold Out

Lucifer HONEY BUNNY mlečna čokolada z medom, mandlji, soljo

3,78

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 4,20

Fina ročno in v Sloveniji izdelana čokoladna tablica iz mlečne čokolade (38%), obogatena z medenimi hrustljavčki, karameliziranimi mandlji in soljo, v bogati darilni embalaži

V darilnih paketih še dodaten popust na čokolado!

Ni na zalogi

Šifra: 14678 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Poskrbite za svoje medene počitnice kadarkoli in kjerkoli – mlečna čokolada z medom Honey Bunny vas bo očarala s sladko-slano kombinacijo nepozabnega čokoladnega užitka.

Mlečna čokolada z medom Honey Bunny vas razvaja s čudovito osnovo iz mlečne čokolade z 38-odstotnim deležem kakava. Za vas smo jo poparčkali z izvrstnimi medenimi hrustljavčki, slastnimi karameliziranimi mandlji in kristali soli, ki bodo prebudili vaše najbolj romantične čute.

Občutite polnost okusa, ki izhaja iz najboljših naravnih sestavin, brez umetnih barvil, umetnih okusov in konzervansov. Za piko na i vse čokoladne tablice Honey Bunny izdelane ročno, z občutkom in ljubeznijo do čokolade.

 

Vrhunska kombinacija okusov razvaja tudi z elegantno darilno embalažo, ki delno razkriva skrivnost čokoladnega užitka, ki se skriva v njej. Zato je čokoladna tablica tudi lepo čokoladno darilo, s katerim lahko razveselite najbližje, prijatelje in poslovne partnerje.

Naj razveseli tudi vas in uresniči vaše najslajše želje.

Dodatne informacije

država

Slovenija

Količina

100 g