Spletna enoteka Mozirje SiSQ Spirits je v lasti Zavoda Sprememba.

Splošni pogoji spletne trgovine

Spletna enoteka SiSQSpirits deluje v skladu s splošnimi pogoji Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot), priporočili Gospodarske zbornice Slovenije in mednarodnih kodeksov, ki urejajo internetno poslovanje.

Uporabnik s sprejetjem naročila potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom splošnih pogojev poslovanja na spletni strani www.SiSQSpirits.si ter se z njimi strinja.

Cene

Vse cene so v EUR in ne vsebujejo DDV, ker Zavod Sprememba ni zavezanec za plačilo davka. Cene ob izdelku ne vsebujejo stroškov dostave in pakiranja. Ponudnik si pridržuje pravico, da lahko brez predhodnega obvestila spremeni cene. Velja cena objavljena ob oddaji naročila.

 

Plačilni pogoji

  1. Plačilo po predračunu – kupec prejme potrdilo o naročilu na elektronski naslov naveden ob naročilu. Po plačilu je blago dostavljeno uporabniku v dogovorjenem roku oz. ga čaka na naslovu Zavoda za osebni prevzem.
  2. Plačilo pri prevzemu blaga – kupec prejme potrdilo o naročilu na elektronski naslov navedenem ob naročilu. Ob dostavi se  plača kupnina.
  3. Dostava v okolici Mozirja – plačilo v gotovini preko davčne blagajne
  4. Osebni prevzem – plačilo v gotovini preko davčne blagajne

Dostava

  1. Osebni prevzem: v primeru naročila in plačila do 15. ure bo pošiljka na voljo za prevzem že isti dan.
  2. Brezplačna dostava za področje: Mozirje, Ljubno, Luče, Solčava, Šoštanj, Velenje, Šmartno ob Paki, Braslovče, Polzela, Šempeter v primeru naročila 49 € ali več
  3. Preko kurirske službe
  4. Osebna dostava v primeru večjih količin

Dostava je v 1-3 dneh, če ni drugače navedeno. Poštnina je obračunana po ceniku Pošte Slovenije.

 

Vračilo blaga

Uporabnik ima pravico vrniti blago v roku 15 dni od prejema pošiljke. Prejeto blago mora kupec vrniti v originalni embalaži, nepoškodovano in v nespremenjenem stanju.

 

Varnost podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke uporabnikov in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Podatki bodo uporabljeni le za vodenje računov, ponudb in ostale potrebne dokumentacije.
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

OPOZORILO!

Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana, zato mora biti uporabnik polnoleten v času nakupa. Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Trenutno zaradi spremenjene EU zakonodaje ni možno prodajati v tujino.

E-novičke

Uporabnik se strinja, da ga po prijavi na e-novičke občasno obveščamo o novostih v ponudbi, raznih promocijah in akcijah, dogodkih, izobraževanjih ali o novostih o zavodu. Ponudnik se zavezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic.

Podatki o zavodu

Zavod Sprememba
Praprotnikova 34
3330 Mozirje
matična št.: 3350550
davčna št.: 87658593
TTR: SI56 6100 0000 0988 195 (Delavska hranilnica)