Zbrane podatke varujemo v skladu z GDPR, konvencijami Sveta Evrope in ZVOP-2

Kateri podatki se zbirajo?

Zavod Sprememba zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj dostave, naslov elektronske pošte, kontaktni telefon, ki jih uporabnik vnsese v orazec na spletnem mestu sprememba.si. Zavod ne odgovarja za točnost podtkov, ki jih vnese uporabnik.
Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košare v šifrirani obliki in piškotki Google Analytics za analizo obiskov spletne strani. Sejni piškotek se v pomnilnik strežnika shrani le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po uri neaktivnosti.

Obdelava osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta se uporabnik strinja z vsakokratnimi veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljeni na tem spletnem mestu.
Podatkov u uporabniku se v nobenem primeru ne bo predalo nepooblaščenim osebam.

Prijava na e-novice

Uporabnik se lahko prijavi na e-novice, s katerimi se do preklica obvešča o novosti v ponudbi, o dogodkih, ki jih organiziramo ali sodelujemo na njih, o raznih nagradnih igrah, popustih in drugih promocijah.  Za prijavo na e-novice se zbirajo naslednji podatki: ime in priimek, elektronski naslov.
Po poslanem obrazcu dobi uporabnik potrditveno sporočilo. Z e-novic se lahko uporabnik kadarkoli odjavi s klikom na gumb Odjava v e-novicah ali pa se pošlje elektronsko sporočilo z zahtevo po odjavi. E-novice se pošiljajo preko spletne aplikacije Sendinblue (shranjuje podatke le v EU).

Registracija uporabnika

V spletni trgovini se lahko vsak prijavi kot registriran uporabnik, ogled vsebine in nakup pa je možen tudi gostom.

Varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje so zaupni in se obravnavajo v skladu s slovensko zakonodajo. Osebni podatki se varujejo pred njihovo zlorabo in so uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. dostop do osebnih podatkov imajo zgolj pooblaščene osebe.  Registrirani uporabniki morajo sami skrbeti za varnost svojega imena in gesla.

Za prenos vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja tehnologija SSL, ki srbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Vsi, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe in pravilnikom zasebnosti, objavljenim na spletnem mestu.

Upravljalec osebnih podatkov

Zavod Sprememba, Praprotnikova 34, 3330 Mozirje. Za vsa vprašanja o zasebnosti in ostala vprašanja lahko naslovite na info (@)sprememba.si .