Pravilnik o zasebnosti

Kateri podatki se zbirajo?

Zavod Sprememba zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, poštni naslov, elektronski naslov, kontaktni telefon, šifrirano geslo in IP naslov. Posamezniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Sejni piškotek se shranjuje le za čas obiska in izbriše čez določen čas neaktivnosti.

 

Z uporabo spletnega mesta SiSQSpirits.si se uporabnik strinja s trenutno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Podatki se lahko uporabijo le za statistične namene in se v nobenem primeru ne predajo nepooblaščenim osebam.

 

Prijava na e-novice

Uporabnik se s prijavo na e-novice strinja, da se ga obvešča o novostih v ponudbi na spletu, o marketinških aktivnostih in promocijah ter drugih dogodkih, ki jih organizira Zavod Sprememba. Vsi prejemniki e-novic dobijo občasno dodatne ugodnosti kot so popusti za zvestobo in druge nagradne igre. S prijavo na e-novice se zbirajo podatki: ime in priimek, elektronski naslov.

Uporabnik se lahko vsak trenutek odjavi s seznama prejemnikov e-novic. Za pošiljanje e-novic se uporabljajo spletne storitve Mailchimp.

 

Varnost podatkov

Podatki, ki se zbirajo so zaupni in se obravnavajo skladno z veljavno zakonodajo. Osebni podatki so uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal soglasje. Podatki se ne posredujejo nepooblaščenim osebam.