Sold Out

Lucifer Ruby čokoladne kroglice

4,99

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 5,40

Spoznajte povsem nov, edinstven gurmanski užitek!

Prepustite se slastnim užitkom sočnih malin in brusnic, oblitih z ruby čokolado – te čudovito rožnate čokoladne kroglice bodo vaš dan obarvale mavrično z vsakim grižljajem. Svež okus jagodičevja in značilna aroma ruby čokolade bosta zapeljala vse ljubitelje sadnih okusov, v svoji elegantni embalaži pa očarala tudi kot čudovita čokoladna darila za vaše najdražje ali kot sladka poslovna darila.

V darilnih paketih je še dodaten popust na čokolado!

Ni na zalogi

Šifra: 14669 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Lucifer ruby čokoladne kroglice vas bodo presenetile s svežim okusom po jagodičevju in nežno rožnato barvo, v sredici pa pocrkljale s slastnimi koščki malin in brusnic.

Zaprite oči in si predstavljajte okusne sadne koščke, ki se mehko topijo v vaših ustih, nato pa pomislite na kremno, gladko, rožnato čokoladno teksturo s svežim okusom jagodičevja, ki jih obliva te sadne koščke in vam pričara popolno paleto sadno-čokoladnih okusov. To je nova vrsta čokolade ruby, ki vas bo prepričala s svojo edinstveno aromo in barvo.

Čokoladi ruby nismo dodali nikakršnih barvil ali sadnih arom, saj barva in okus izhajata iz posebnega postopka predelave rubinastih kakavovih zrn z naravnim rožnatim pigmentom in aromo jagodičevja. Za vrhunsko kakovost smo poskrbeli tudi z ročno izdelavo, brez konzervansov in drugih umetnih dodatkov.

 

Čokoladne kroglice z malinami in brusnicami, ovitimi v ruby čokolado ne bodo očarale le vas, temveč tudi druge, zato so v elegantni stekleni embalaži tudi čudovito čokoladno darilo, s katerim lahko polepšate in posladkate dan svojim najbližjim, prijateljem ali poslovnim partnerjem.

Dodatne informacije

Teža015 kg
država

Slovenija

Količina

125 g