Sold Out

Christmas Edinburgh Gin

34,20

Božični duh v steklenici gina. Narejen iz svetega kadila in mirte.

Ni na zalogi

Šifra: 10184 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Christmas Edinburgh Gin  obljublja dišečo in toplo aromo iz svetega kadila, sladkobo iz mirte ter seveda brinja, ki mu sledi cimet in muškatni orešček. Gin, ki vas pogreje v tem prazničnem vzdušju.

Bogat božični džin je aromatiziran z različnimi rastlinami. Poleg smole svetega kadila, mirte, brina, cimeta in muškatnega oreščka je dodan še sladka pomarančna lupina. Odličen kot gin tonik, za okrasitev pa se doda pomaranča, ki odlično dopolnjuje okuse gina. Odličen tudi v Negroni koktejlu.

Omejena serija, ki se ne dobi povsod po Evropi in Slovenija je tokrat na srečni strani. Odlično darilo za decembrske praznične dni v lepi pisani škatli.

 

Sveto kadilo je drevesna smola in je eno izmed daril, ki so jih prinesli Sveti trije kralji novorojenemu Jezusu. Kadilo se redno uporablja pri krščanskem bogoslužju. Mirta je eterični navdih Sredozemlja – diši in pomirja. Odpira nos in odličen proti kašlju, spodbuja delovanje ščitnice, jajčnikov ter dobro vpliva na prostato. Rahlo pomirja in je afrodiziak.

Srebrna medalja IWSC 2015

IWSC silver 2015

Dodatne informacije

Destilat

Gin

država

Velika Britanija

Količina

0,7 l

Stil gina

Contemporary (sodoben)

Stopnja alkohola

43 %

Morda vam bo prav tako všeč…