Sale

Roby Marton Gin Premium Dry

46,49

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 49,00

Italijanski Premium Dry Gin. Izdelan je ročno – pravi craft gin. Vrhunski gin kot kombinacija angleške tradicije in mediteranskega privdiha.

Na zalogi

Kategorije: , ,

Opis

Roby Marton gin je italijanski Premium Dry Gin. Gin se proizvaja z žitnim alkoholom in izvirsko vodo ter ima dvojno destilacijo. Na začetku se uporabi alembic, nato se konča z najstarejšo metodo – hladno infuzijo; destilirani bazi brina in žit se dodajo zelišča kot so nageljnove žbice, lupina citrusov, cimet, likorijo, roza poper, janež, rdeče sadje, rdeči in črn poper in ingver (skupaj 11 rastlin). Namočeno ostane 10 dni, da se prenesejo vse arome in okusi.
Vse leto glavni destilar Roby Marton, anglež, ki se je ustalil v Italiji, zbira skrbno začimbe in zelišča, tam, kjer meni, da najbolje uspevajo v Mediteranu.

Še nekaj je značilno za ta gin – njegova rahlo motna barva. Ni čiščenja in filtriranja, le rahla mikrofiltracija, ki izdelku pusti naravne lastnosti. Zato je tako odličnega vonja in okusa. Gin je odlična kombinacija angleške tradicije gina in mediteranskega vpliva okusov.

Roby Marton ni samo ime gina, ampak je tudi ime njegovega ustvarjalca Roby (Roberto) Marton, ki je iz Benečije.

 

Roby Marton Premium Gin je najbolje postreči z ledom, koščkom sladkega korena, koščkom ingverja in rdečim poprom.

 

Dodatne informacije

Teža1,5 kg
Stopnja alkohola

47 %

Količina

0,7 l

Morda vam bo prav tako všeč…