Monologue gin Fructal

29,90

Samo še 3 na zalogi

Kupi in zasluži 1 point zvestobe!

Opis

Monologue gin Fructal je slovenski gin, ki povezuje v enotno zgodo zanimivosti slovenske pokrajine, ki se razprostira med Alpami in Jadranskim morjem.
Aromatični destilati iz brinovih jaod in angelike, melise, citronke, enciana, rožmarina, sivke in listov oljke pripovedujejo zgodbe in dopolnjujejo drug drugega, medtem ko tekmujejo za vašo pozornost.

Kuharski mojster Tomaž Kavčič Gostilna pri Lojzetu Dvorec Zemono je po treh letih razvijanja trgu predstavil svoj gin v sodelovanju s Fructal-om..

Gin Monologue je narejen po tradicionalnih postopkih. Proizveden je iz žit višje kakovosti in iz destilatov naravnih izvlečkov brinovih jagod in izbranih zelišč.
Postopek se zančne z maceriracijo brinjevih jagod in mešanice zelišč, ti se nato v klasičnih kotlih destilirajo. Tako nastane gin, ki ga odlikuje izredno dobra aroma izbranih mediteranskih zelišč, ki skupno z brinjem tvorijo harmoničen okus.

Bistvo proizvoda je, da zaobjame zgodbo in ritem naših krajev od Alp do Jadrana. Za vse ljubitelje Mediterana!

 

Leta 2018 je dobil slovenski gin Monologue dvojno zlato medaljo na tekmovanju Great American International Spirits Competition.

Dodatne informacije

Teža1,9 kg
Količina

1 l

Stopnja alkohola

42 %

država

Slovenija

Destilat

Gin