Sold Out

Bobby’s Dry Gin

32,00

Bobby’s Schiedam Dry Gin prihaja iz Nizozemske. Edinstven gin z zelo aromatičnimi in kompleksnimi vonjavami . Je edinstvena mešanica indonezijskih začimb in tradicionalnih zelišč. Pikantno in dišeče na vonj, svež izbruh agrumov in zelišč na okus. Zraven priložimo še Bobby’s kozarec za večkratno uporabo

Ni na zalogi

Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Bobby’s Dry Gin je edinstvena mešanica lokalnih in eksotičnih 8-ih začimb iz Indonezije; nageljnove žbice, šipek, limonska trava, koriander, cimet, komarček, brin in javanski črni poper. Vseh 8 začimb se destilirajo posamično, preden se skupaj zmešajo v Bobby’s Dry Gin.
Gin temelji na receptu dedka Bobbya Alfonsa ( od tod tudi ime gina), ki je prišel na Nizozemsko iz Indonezije, poleg imena, pa je v čast indonezijskemu poreklu oblikovana tudi steklenica.

Aroma po zemeljskem koromaču in limonski travi ter rahlo po popri in brinu. Drzen in edinstven okus, kjer naprej okusimo svežo vrtnico, ki ji sledi rahel okus po rdečem sadju. Koriander pa se nato razleze čez vse to. Zelo dolg in gladek zaključek, kjer stopi v ospredje olje brina in predvsem klinčki. Zaradi klinčkov je to gin, ki ga obožujete ali pa ga ne marate.

Začetek gina Bobby’s sega v leto 2014, leta 2016 pa je že prejel 2 zlati medalji v WSA Austria in v CWSA China ter Best Dutch Gin na Nizozemskem.

Zelišča: brinove jagode, šipek, koromač, poper kubera, koriander, limonska trava, cimet in klinčki (nageljnove žbice).

 

Dodatne informacije

Teža1,6 kg
Količina

0,7 l

Stopnja alkohola

42 %

Destilat

Gin

Stil gina

Contemporary (sodoben)

Morda vam bo prav tako všeč…