SLOVENSKI GIN darilo z Gin brin

29,90

Na zalogi (se lahko naroči)

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

SLOVENSKI GIN darilna škatla vsebuje steklenico prvega craft slovenskega gina Gin Brin, steklenico slovenskega premium tonika Pelicon Hoppy tonic in zeliščne dodatke za pripravo gin tonika. Priloženi so tudi recepti za gin tonik in vroči gin.

Master distiler je Erik Sarkić. Gin Brin je zaradi čistih okusov, kot nalašč za ustvarjanje izjemnih mešanih pijač.

Ta slovenski gin je dobil leta 2018 zlato medaljo, ki jo je izdal The brin gin guide iz Londona in je BRIN gin uvrstil na prvo mesto v Evropi v kategoriji tradicionalnih ginov za leto 2018. Leta 2019 ocenjen na IWSC z 90 od 100 točk.

Za Gin Brin so uporabili divje, ročno nabrane rastline v Brkinih in jih kombinirali z ostalimi rastlinami iz celega sveta. V tem slovenskem ginu je 9 zelišč, nabolj značilen okus pa mu daje slovenski brin, bezeg in akacija. Ostale sestavine v Gin Brin: koriander, kardamom, korenika angelike, limona, pomaranča in mandlji.

Pelicon Hoppy tonic je odličen premium tonik iz naravnih sestavin z notami agrumov. Tonik je narejen z naravnim kininom in esenco pomaranče, njegova posebnost pa je dodatek aromatičnega hmelja citra. Ustvarjen, da iz širokega nabora žganic izvabi sveže in sadne arome

Dodatne informacije

Teža2,3 kg
Količina

0,5 l

Stopnja alkohola

43 %