SLOVENSKI GIN darilo s SANTEI Skrasa No.19

32,90

Na zalogi

Šifra: 8073 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

SLOVENSKI GIN darilna škatla vsebuje steklenico prvega slovenskega gina, ki je narejen na grozdni osnovi Santei Skrasa No.19, steklenico slovenskega premium tonika Pelicon Hoppy tonic in zeliščne dodatke za pripravo gin tonika. Priloženi so tudi recepti za gin tonik in vroči gin.

Santei gin SKRASA No. 19 je prvi slovenski butični destiliran gin narejen na grozdni osnovi. Po okusu ga odlikujeta mehkoba in harmonija, ki se prepletata z omamnimi vonjavami Krasa.

Vsebuje 19 sestavin, ki so bile nabrane na Nanosu, Golakih, Čavnu in kraški planoti: brinove jagode, sivka, kraški šetraj, rožmarin in druge. Kraški mešanici so dodali osnovna zelišča za gin kot so semena koriandra, korenina angelike, sladki koren in druga. Svežino prispevata limonina in pomarančna lupinica. Zelišča so bila pri tretji destilaciji dodana prvotnemu lastnemu vinskemu destilatu.

Pelicon Hoppy tonic je odličen premium tonik iz naravnih sestavin z notami agrumov. Tonik je narejen z naravnim kininom in esenco pomaranče, njegova posebnost pa je dodatek aromatičnega hmelja citra. Ustvarjen, da iz širokega nabora žganic izvabi sveže in sadne arome

Dodatne informacije

Teža2,1 kg