Posted on

Top 5 junija

travarisa santei mailchimp

Končno pravo poletje in odlična priložnost, da se kje v senci uživa v odlični hladni pijači. Je mogoče čas, da se proba kaj novega?

travarisa santei mailchimp

Če je še maja bil najbolj popularna in prodajana pijača Brezalkoholni gin Gin Brin Virgin Zero, se je z junijem spremenilo. Vroči dnevi, morje ali pa le spomini na morje so povečali zanimanje za travarico. Pa ne kakšno dalmatinsko, ampak našo, kraško. Prav ponoreli ste za pravo kraško travarico izpod rok Santei. Vidi se, da so vsa zelišča nabrana s srcem in da so ekološka. Notri je 26 zelišč in brez dodanega sladkorja. Večina dalmatinskih travaric se lahko skrije pred njo.

Santei žganjice ponujajo pester izbor žganih pijač za vsak okus. Poleg travarice je tu še potentilo, grappa in pelinkovec.

 

Top 5

Kot sem že omenila, je trenutno hit poletja kraška travarica, sledi ji  Potentilo Santei. Na tretjem mestu je hit krantene brezalkoholni Gin Brin Virgin Zero.

Na četrtem mestu je penina Silveri bans de blancs, glede na čas, verjetno namenjeno darilu mladoporočencem, na petem mestu je še ena klasika na naših lestvicah Gin Brin London Dry.

Potrebno je še omeniti nakup omejenih serij posebnih piv. Prodana je bila zadnja steklenica enega najboljših slovenskih craft piv iz pivovarne Barut and brewing Red Batch 0. Poleg tega je še zelo malo  steklenic posebnih piv serije Pelicon Time letnika 2018 in 2017. Uspelo nama je celo dobiti še nekaj steklenic letnika 2017.